7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

335 fisk i uke 25

Gode fangster i uke 25 og faktisk noen fisker fler enn i samme uke i fjor.

Ukens gledesbrøl kom nok denne gang fra Lasse Asmyhr med nok en monsterlaks på hele 23kg.
Det går nå meget bra med laks på elva og til tider frustrerende mye. Det virker som de går fort oppover dalen og er litt vanskelig å lure til å ta til tider.
Det er også meget gode rapporter fra forskningsnota nå i helgen, så det lover meget bra også for de kommende uker. Smålaksen har også begynt å vise seg noe som gir mer liv i hølene. Vi håper de vil dukke opp i store mengder. Torsdag kveld var det noe utrolig mengder med fisk som raste forbi i området rundt Svorkmo uten å vise interesse for fluer servert både høyt og lavt. Det har også vært god vannføring så det har nok ruslet fisk jevnt og trutt også litt uavhengig av tidevann også denne uken.

En tragisk hendelse på slutten av denne uken hvor mannlig laksefisker i 40-årene ble meldt savnet etter at han ramlet i elva Orkla nord for Forve bru i Orkdal søndag ettermiddag. Det ble satt inn store ressurser i leteaksjonen etter mannen og han er nå funnet omkommet. Kondolanser går til den familien. Vi i Orklaguiden vil påpeke at man må vise varsomhet ved vading og bruke redningsvest på steder hvor bunnen er vanskjelig og glatt. 
Vi ønsker alle fortsatt skitt fiske og håper at alle som ferdes i elven tenker litt på farer som kan oppstå. Foreksempel en oppblåsbar vest er en billig forsikring om uhellet skulle være ute.


Nedenfor live stream fra Bjørset i Meldal så det er mulig å slå ihjel litt tid for den som sitter hjemme med fiskesug og er lei av all søppel som ellers går på tvskjermen.