7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Barn og ungdom

Barn/Ungdom

Laksefiske for barn og ungdom i Orkla hos Orklaguiden

Tilbud til barn og ungdom

Orklaguiden har gleden av å tilby den oppvoksende generasjon av laksefiskere fiskekort til overkommelige priser. Barn/ungdom under 16 år fisker gratis sammen med en betalende fisker på hans/hennes kort/stang. Ungdom fra og med fylte 16 år frem til den dagen de fyller 18 år får kjøpe fiskekort til halv pris. Dette gjelder for hele sesongen.

Litt mer detaljert gjelder følgende:

  • Barn/ungdom under 16 år må, på vald med begrenset antall kort/stenger, dele kortet/stanga med den betalende fiskeren. D.v.s. at de må fiske på skift, da det aldri skal være mer enn en stang i elva pr. fiskekort på vald med antallsbegrensing.
  • På vald med ubegrenset kortsalg vil barn/ungdom under 16 fiske gratis med egen stang sammen med betalende fisker.
  • Ungdom f.o.m. fylte 16 frem til fylte 18 år er å betrakte som betalende fisker.
  • Ønsker man at barn under 16 skal fiske med egen stang på vald med begrenset antall fiskekort gjelder samme rabatt som for ungdom fra og med fylte 16 år frem til fylte 18.6
  • Fiskekort med barne- og ungdomsrabatt kan ikke bookes direkte på nettet – kun via e-post, telefon eller ved personlig oppmøte. Gyldig legitimasjon må forevises.

Vi håper at vårt tilbud gir flere unge muligheten til å få stiftet bekjentskap med laksefiske, og vi ønsker både små og store laksefiskere på forhånd skitt fiske i årene som kommer.

 

© Orklaguiden AS