7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Fandrem 1 og Gjelørene

Fandrem 1 og Gjelørene

Klikk på bildet for stor utgave.Det gleder oss stort å kunne introdusere et nytt vald, både for kortsalg og for komplette pakker inkludert overnatting og pensjon på Bårdshaug Herregård.

Denne gang gjelder det valdet Fandrem 1 og Gjelørene mellom Forve bru på Fannrem og Bårdshaug bru på Orkanger. Valdet kan fiskes fra begge elvebredder. På østbredden er valdet 535 meter langt, og på vestbredden er det 457 meter langt. Valdet er lett tilgjengelig fra begge elvebredder med veier som går helt ned til elva. Det selges totalt 6 kort/stenger pr. døgn på valdet + 2 grunneierstenger på de siste 200 meterne på østsiden av elva.

Strekningen ligger ca. 4 km fra munningen av elva, og det er lurt i følge med på tidevannstabellen da det ikke tar laksen særlig langt tid å nå opp dit fra munningen. Mye kan skje i løpet kun 2-3 timer etter at sjøen har nådd flo sjø, og godt fiske kan ofte oppleves i en periode på 2-4 timer etter at floa er på topp.

Valdet byr på fine forhold for fluefiskeren, men det kan fiskes med alle typer redskap. Særlig fra vestbredden er valdet lettfisket. Noen utstrakt vading på normal vannstand er knapt nødvendig, men skulle man falle for fristelsen så er bunnen ganske snill med små rullesteiner og grus. Østsiden er langt mer krevende å fiske, med bratt elvebredd og mye vegetasjon. Djupålen går også inn mot denne bredden på mesteparten av valdet, da med unntak av nedre tredjedel.

Det er en gapahuk med bålplass på vestsiden omtrent midt på valdet. På normal/lav vannstand kan man kjøre helt ut på grusbanken det gapahuken står. Det er imidlertid lurt å ha i mente at elva raskt kan stige, så det tryggeste er nok å parkere på oppe på tørt land, særlig hvis været er av det fuktige slaget.

Klikk på bildet for stor utgave.For 2010 selges det kun fiske inkl. overnatting og bevertning på ærverdige Bårdshaug Herregård frem til og med 30. april. Fra og med 1. mai selges det enkeltstenger/fiskekort uten overnatting.

En laksepakke innholder følgende:

  • Fiskekort på Fandrem 1 og Gjelørene
  • Overnatting i enkelt- eller dobbeltrom
  • Frokost
  • Dagens tre retters middag eller lunsj og matpakke

Se ledige kort under booking i hovedmenyen

Fandrem 1 og Gjelørene - Priser  

Døgnkort kr 500,- 

Det selges totalt6 kort/stenger pr. døgn + 2 elverikort på nedre, østre bredd. Fiske fra begge elvebredder. Tillatt med alle typer redskap. Priser er inkl. 25% m.v.a.