7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Hoffhølen

Hoffhølen

Hoff ligger i like nordvest for tettstedet Voll i Rennebu på vestsiden av Orkla. Her tilbys både overnatting i egne hytter, og laksefiske på Hoffs eget vald. Hoff er et ypperlig utgangsspunkt for sportsfiskere som ønsker å bo bekvemt i trivelige, rolige omgivelser, og med flott natur og flere gode laksevald innen kort avstand.

"Hoffhølen"
De 2 hyttene på Hoff ligger ikke mer enn 150-200 avstand fra eiendommens eget laksevald, Hoffhølen. Dette er en strekning på ca. 450 meter der det selges kun 3 kort pr. døgn. Hoffhølen starter omtrent ved brottkanten der "Bresia" slutter, ca 100 meter nedstrøms "Kjerkbrua" (rødmalt hengebro i tre like ved Rennebu Kirke). Her går valdet over i et strykparti, og elveløpet er delt på midten av en liten øy. Etter øya går elveløpet sammen igjen i selve Hoffhølen. Her er elveløpet ca. 40 meter bredt, og selve hølen er relativt dyp med godt drag i vannet. Videre går valdet over i et rolig strykparti og avslutter ved nedre grense mot Nesjan Vald.

Fin fangst fra Hoffhølen i løpet av en ukes tid. Foto: T. KristiansenSom bildene viser, så kan Hoffhølen by på fine fangster når hovedpersonen, laksen, har funnet en de mange standplassene på strekningen. Valdet kan fiskes både med flue, mark og sluk, og må betegnes som et godt "allround"-vald. Fluefiskere bør beherske speykasting, men det er vanligvis ikke behov for særlig lange kast for å nå ut til standplassene. Det kan forekomme motfiske med alle typer lovlig redskap.

Er det behov for mer plass å fiske på enn hva Hoffhølen kan tilby, finnes det muligheter innen kort avstand fra Hoff. Nærmeste nabovald nedstrøms, Nesjan, er nevnt før, men også Rokkones Fellesfiske, Voll & Moan sone A og B, Stavne-Uv Elveiarlag og Mærk Vald er innen meget overkommelig gang- og/eller kjøreavstand (fra 2 til 5-6 km).

Priser  - Hoffhølen

Hoffhølen - ca. 450 meter på vestsiden av Orkla. Maks. 3 stenger pr. døgn. Alle typer tillatt redskap. Motfiske kan forekomme fra Hårstad Laksevald.Priser er inkl. 25% m.v.a.
Periode
01.06.-31.08.
Pr. døgn / pers.
225,-
Pr. uke / pers.
1.575,-

Se ledige kort under booking i hovedmenyen.

Overnatting - Hofftussa og Nystuggu på Hoff
Hoff tilbyr overnatting i 2 komfortable og velutstyrte hytter samlet på et trivelig gårdstun vel 300 meter nedenfor "Kjerkbrua", og kun en liten spasertur ovenfor "Hoffhølen". De to hyttene er;

"Nystuggu"Bindingsverkshytte på ca. 60 kvm. Stue/oppholdsrom med sittegruppe (TV) og fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, kokekar, servise og bestikk. Bad med dusj/WC. 2 soverom med køyesenger - dobbelkøye nederst, enkelkøye øverst. Hems med dobbelseng. Totalt 6-8 sengeplasser. Det er dyner og puter til alle senger, men sengelinned må medbringes eller kan leies. Hytta har egen stor fryser (220 l). Elektrisk oppvarming. Peis. Ved er inkludert.

Inngangspartiet på "Hofftussa". Foto; Torleif Kristiansen"Hofftussa" Restaurert og kombinert tømmer- og bindingsverkshytte på ca. 70 kvm. Stue/oppholdsrom med sittegruppe (TV) og fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap, oppvaskmaskin, kokekar, servise og bestikk. Bad med dusj/WC. 2 soverom med køyesenger - dobbelkøye nederst, enkelkøye øverst. Hems med dobbelseng. Totalt 6-8 sengeplasser. Det er dyner og puter til alle senger, men sengelinned må medbringes eller kan leies. Fryser (110 l). Elektrisk oppvarming. Vedovn. Ved er inkludert.

Røykeriet på Hoff står til disposisjon for stedets gjester. Foto; Torleif KristiansenBegge hyttene har hagemøbler og grill, og det er parkeringsplass på tunet utenfor. Det er felles badstu i en egen liten servicebygning mellom hyttene. Her er det også tilgang på vaskemaskin. I tillegg til dette er det bygd et lite røykeri på eiendommen like sør for tunet, og her er det mulig å både kald- og varmrøyke fangsten.

Er det behov for mer plass å fiske på enn hva Hoffhølen kan tilby, finnes det muligheter innen kort avstand fra Hoff. Nærmeste nabovald nedstrøms, Nesjan, er nevnt før, men også Rokkones Fellesfiske, Voll & Moan sone A og B, Stavne-Uv Elveiarlag og Mærk Vald er innen meget overkommelig gang- og/eller kjøreavstand (fra 2 til 5-6 km).

Alt ligger godt til rette for et komfortabelt og trivelig opphold på Hoff, og vertskapet ønsker både gamle og nye gjester velkommen.

Priser Hoff hytter  (Alle priser I NOK. Pris pr. hytte)

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 900,- pr. hytte. Priser er inkl. 8% M.V.A.
Hoff hytte
31.05. - 01.09.
Pr. døgn 1-2 person(er) 600,-
Pr. døgn 3-6 personer 920,-
Pr. uke 1-2 person(er)
4.200,-
Pr. uke 3-6 person(er)
6.440,-