7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Holstad

Holstad valdet

Laksefiske i Orkla - Holstadhølen i Meldal. Laksefiske med begrenset antall fiskekort

Holstadhølen Øvre og Nedre

Klikk på bildet for større utgave av Holstadhølen ØvreDet er med glede vi nå kan tilby fiske i Holstadhølen, der man nå kan fiske 3 vald/soner på ett og samme kort. I tillegg til Øvre og Nedre kan man også fiske på Holstadhølen Sameie på alle oddetallsdager (d.v.s. dager som slutter på 1, 3, 5, osv). Det er viktig å merke seg at fisket på Sameiet følger datodøgnet - ikke vårt ordinære fiskedøgn som starter/slutter kl 12 midt på dagen. Dette sikrer at man tross alt kan få fisket på sameiet i 12 timer selv om man kun skal fiske i et døgn. Samlet gir dette tilgang til fra 780 til ca. 1000 meter elvebredd. Den øvre strekningen og sameiet er adskilt av et privat vald.

Klikk på bildet for større utgave av Holstadhølen Nedre inkl. Sameiet.Det selges et begrenset antall - totalt 4 kort/stenger pr. døgn, noe som sikrer et akseptabelt armslag for de fleste. Valdene kan fiskes med alle typer redskap. Det forekommer motfiske fra private vald med alle typer redskap.

Strekningene er lett tilgjengelig da det går veier ned til elvebredden både på Øvre og Nedre samt Sameiet, og det kan parkeres like ved elva. På Holstadhølen Øvre er det bygd en stor gapahuk øverst på valdet like ved bekken som løper ut i Orkla. Her er det mulig å ha det ganske så komfortabelt om være skulle slå seg vrangt.

Klikk på bildet for større utgave av nedre del av Holstadhølen ØvreHolstadhølen Øvre starter like ved den lille øya som deler elveløpet i to. På normale vannføringer går fisken i det østre løpet, og man har optimale sjanser fra Holstadsiden. Like nedstrøms bekken dreier dreier djupåra mot vestre bredd, og det må utøves litt vading for å nå ut der fisken går. her blir elva bred og relativt grunn, og dette er nok i stor grad et rent transportstrekk. Mot nedre grense av valdet smalner elva inn igjen og dreier svakt mot vest. Her blir det dypere og et riktig fint brekk finnes helt nederst på valdet. I dette området finnes flere plasser der fisken stopper.

Holstadhølen Nedre er en kort, men riktig fin strekning der man fisker på brekket og utløpet av hølen. Her han man godt drag i elva, og flere stand-/hvileplasser. Særlig på litt stor elv kan denne strekningen være giftig, denne egner seg godt for alle typer redskap

Holstadhølen Sameie ligger oppstrøms Nedre, og ligger i yttersvingen i den bortimot nitti grader skarpe svingen på elva. Den dype delen går her helt inntil Holstadsiden, og fiskes nok best med sluk og mark. klikk på bildet til venstre for en stor utgave av kartet.

 

Se ledige kort under booking i hovedmenyen


holstad1
holstadbrekket

Holstadhølen Øvre og Nedre

Ca. 780 meter ekskl. sameiet - ca. 1000 meter inkludert sameiet. Det selges 4 kort/stenger pr. døgn. Tillatt med alle typer redskap. Motfiske forekommer. Priser er inkl. 25% m.v.a.

Periode

 

01.06.-9.06.

 

 

9.06.-31.08..

 

Pr. døgn / pers. (uke)
150,- (1.050,-)
250,- (1.750,-)
Pr. uke - alle kort

 

4.200,-

 

 

7.000,-

 

 

For ytterligere informasjon - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" ved bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2008

Tilbake til hovedsiden