7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Kløvsteinshølen

Kløvsteinhølen


NYTT 2015
Stenger reduseres til 3 og hølen avsluttes nedenfor gapahuken

Det er med stor glede vi nå kan presentere et vald i Meldal kommune. Kløvsteinhølen er slett ikke noe nytt vald blant Orklafiskere, og det har røtter tilbake til slutten av 1800-tallet, da de første engelske "lakselorder" besøkte området.

Øverst i selve hølen er det god fart i elva, og her vil nok fluefiskeren finne seg rimelig godt til rette. Det kreves imidertid at man er i stand til å kaste relativt langt for å nå ut til standplassene i djupåra på nedre del av hølen, samt at man har en vannføring fra omkring 40 kbm/s eller mer.  Er det ønskelig å leie en fiskeguide for en gjennomgang av valdet, så kan dette ordnes, men dette bør bestilles i god tid på forhånd.

Den røde streken markerer øvre grense i Kløvsteinhølen. Klikk på bildet for forstørrelse. Foto: A. HamstadValdet er lett tilgjengelig da det går vei langs elva nesten helt opp til toppen av valdet. Ca. 100 meter nedstrøms øvre grense ligger det en stor gapahuk med utsikt over hølen, og denne er et naturlig samlingssted for valdets fiskere når de ønsker en pause, eller vil søke ly for vær og vind. Videre finnes det en utedo et lite stykke nedenfor gapahuken.

Ønsker man overnatting i tilknytning til Kløvsteinhølen,  kan man leie seg inn hos Frilsjøen Camping, som er lokalisert en ca. 10 minutters biltur unna (ca. 11km) i retning Løkken. Den er drevet av eiere av valdet, hvilket skulle borge for at de er i stand til å yte god service for vitebegjærlige fiskere.

Ankomst til elven er avkjørsel ved Lium møbelfabrikk og samme som innkjørsel til Øvre kløvsteinshølen.

Se ledige kort under booking i hovedmenyen

Kløvsteinhølen - Priser 

3 kort/stenger pr. døgnt. Tillatt med alle typer redskap. Motfiske forekommer med alle typer redskap. Priser er inkl. 25% m.v.a.
Periode
01.06. - 31.08.
Pr. døgn / pers. (uke)
300,-