7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Lo Laksefiske

Lo Laksevald

Lo Laksevald er en av flere nyheter hos Orklaguiden i 2010, men selv om det er nytt for oss er valdet allerede godt kjent under navnet Lo Utlykkja. Det er ikke rent få fiskere som har opplevd gode fangster langs den varierte elvestrekningen, og det er god grunn til å tro at det vil bli flere.

Valdet starter ved Losbrua like oppstrøms Storås, og strekker seg vel 2 km nedover. Det fiskes utelukkende fra østre elvebredd, og mofiske med alle typer redskap forekommer.

Lo leies primært ut eksklusivt på ukebasis som en pakke inkludert fiske og overnatting. I perioden fra 1. juni til 31. august selges fiske og overnatting hver for seg på døgnbasis. Det selges da 8 kort/ stenger pr. døgn på valdet.

Lo kan grovt sett deles inn i tre ulike høler - Bruhølen oppe ved Losbura, Utlykkja som utgjør midtre del av valdet, og Strauman på nedre tredjedel av strekningen. Det tar for mye plass å detaljbeskrive en så vidt lang strekning her, men vi kan forsikre at valdet byr på utfordringer både for fluefiskerne - som vil finne seg vel tilrette her - og for sluk- og markfiskere. Dype høler, relativt hurtigflytende stryk med småhøler og roligere partier gir stand- og hvileplasser for fisken, og spennende "hot-spots" for fiskerne. Eierne er i ferd med å opparbeide strekningen slik at de mest spennende plassene blir gjort tilgjengelig for fiske. Dette skjer selvsagt på en slik måte at stand- og hvileplasser ikke blir ødelagt ved snaurydding, men tilstrekkelig til at man kan utøve fiske på normale vannstander..

På Lo tilbys det overnatting i en fiskehytte på ca 50 kvm + i et nybygd anneks (sovehytte) med perfekt beliggenhet ca. 150 meter fra elva like ovenfor midten av valdet. Her har man en utmerket base for fiske langs hele valdet, og vi antar at hytta vil fylle de fleste gjesters behov for komfort i løpet av et opphold. Hytta har stue med en egen kjøkkenkrok (kjøleskap, komfyr, service, bestikk, kopper og kar), sittegruppe og spisebord samt TV, bad med dusj og WC. Det er i tillegg en fin uteplass/terrase på hytte med sittegruppe og en nydelig utsikt ned mot elven og Utlykkja. Det er to 2 soverom med 2 enkle senger pluss en liten hems med en ekstra seng på hvert rom. I annekset er det ett soverom med 2 enkle senger. Det er totalt plass for 8 personer, men det passer nok best for 4-6. Oppredde senger inkludert i prisen.

I perioden fra 1. september og frem til 31. mai kan man som nevnt kun booke Lo eksklusivt på ukebasis som en pakke der fiske og overnatting inngår (fast byttedag på lørdag). Fra 1. juni slippes ledig kapasitet fritt og fiskekort og hytte kan leies hver for seg om ønskelig. Det er selvsagt mulig å booke en komplett pakke i denne perioden også, men da kun på forespørsel.

Se ledige kort under booking i hovedmenyen

Lo Laksevald - Priser  

8 kort/stenger pr. døgn. Tillatt med alle typer redskap. Motfiske forekommer. Hytta leies ut inkludert oppredde senger og sluttrengjøring. Priser er inkl. m.v.a.
Periode
01.06. - 31.08.

Lo laksepakke (fiske og hytte) pr. uke Juni

                                                              Juli
                                                              August


28.000,-

26.000,-
22.000,-
Fiskekort pr. døgn/ stang (uke) 300,- (2.100,-)
Lo Fiskerhytte pr. døgn (uke) 1-3 pers
1.300,- (9.100,-)
Lo Fiskerhytte pr. døgn (uke) 4-6 pers
1.500,- (10.500,-)