7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Bakkin på Voll

Bakkin på Voll

Bakkin på Voll i Rennebu tilbyr overnatting i en tirvelig stue i kort avstand fra en rekke gode vald i Orkla.

"Bakkin" på Voll

"Bakkin" på Voll. med Skru'n i bakgrunn. Foto. K.O.MærkPå tettstedet Voll i Rennebu, kun et par hundre meter fra RV 700 og omtrent 15 km fra Berkåk og E-6, ligger gården "Bakkin" (dialekt for Bakken).

Gården er bygd slik at det gamle fjøset og hovedhuset danner en U, der gårdsplassen er skjermet for vær, vind og innsyn av husene. Hovedhuset er ei lita "Trønderlån" (totalt ca. 140 kvm. boligflate fordelt på 2 etasjer), og den tilbyr boforhold av god standard.

I første etasje er det stue, fullt utstyrt kjøkken (service, kokekar, bestikk, komfyr og kjøleskap, samt fryser), 1 soverom (med 1 køyeseng ) og bad med dusj, badekar og WC. I andre etasje står det 3 soverom til disposisjon - 1 med 2 enkle senger, 2 med enkle senger. I tillegg er det ekstra madrasser hvis det er behov for det. Totalt er inntil 6 sengeplasser. Dyner og puter i alle senger, men sengetøy (laken, putevar og dynetrekk) må medbringes eller kan forhåndsbestilles.

Veien ned til elva og Voll & Moan sone B og A og Hårstad er kort, kun en liten spasertur på 4-600 meter. Gården ligger også nær andre gode vald i Orkla, som Stavne-Uv, Hoel, Rokkones, Hoffhølen, Nesjan, Haugen, og Mærk, alle innen overkommelig avstand (fra ca. 1 - 4 km unna). Det er også kun et par hundre meter til nærmeste dagligvarebutikk, Rennebu Nedre Handelsforening.

Priser på overnatting
Pris gjelder for hele husværet.

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan forhåndsbestilles for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 950,-.
Bakkin på Voll

31.05. - 01.09.

Pr. døgn 1-2 pers.
600,-
Pr. døgn 3-6 pers.
920,-
Pr. uke 1-2 pers.

4.200,-

Pr. uke 3-6 pers.

6.440,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i leiligheten på Bakkin via vårt online bookingsystem.

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS