7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Bergtun Gård

Bergtun Gård

Bergtun Gård i Rennebu tilbyr overnatting i kjellerleilighet like ved Orkla og Stavne-Uv Elveiarlag.

Bergtun Gård

 

Bergtun er gården øverst til høyre i bildet. Bildet viser forøvrig store deler av Stavne-Uv sone 2 og hele sone 3. Foto: A. HamstadLike ved riksvei 700 mellom Stamnan og Voll i Rennebu, omtrent 10 km fra Berkåk og E-6, ligger Bergtun Gård (øverst til høyre i bildet) i en lun grønn "vik" på østsiden av Orkla. Gården er skjermet for vær og vind av Bergsbruberga i nord, og Stamneshaugen i sør, og det er kun kort vei ned til Stavne-Uv sone 2 og 3.

Overnatting tilbys i en nyoppusset kjellerleilighet på 58 m2. Leiligheten har egen inngang og inneholder følgende; stue med langbord, salong og 2 senger, kjøkken med kjøl, frys, komfyr og nødendig utstyr (servise, kopper og kokekar), WC, bad m. dusj, samt soverom med 2 senger. Totalt er det 3 senger, men madrasser kan settes inn hvis behov for ekstra sengeplasser.

Veien ned til elva og Stavne-Uv Elveiarlag er som nevnt kort, kun en liten spasertur på 3-400 meter til sone 2 og 3. Gården ligger også nær andre gode vald i Orkla, som, Voll & Moan sone A og B, Hoel, Rokkones Fellesfiske, Hoffhølen, Nesjan Vald, og Mærk Vald, alle innen overkommelig avstand (fra ca. 0,7 - 7 km unna).

Priser   Pris for husværet

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 650,-.
Bergtun leilighet

31.05. - 01.09..

Pr. uke NOK

4.725,-

Pr. døgn NOK

675,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i leiligheten på Bergtun via vårt online bookingsystem.

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS

Tilbake til hovedsiden