7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Hoff Hytter

Hoff hytter

 

Overnatting - Hofftussa og Nystuggu på Hoff

Hoff tilbyr overnatting i 2 komfortable og velutstyrte hytter samlet på et trivelig gårdstun vel 300 meter nedenfor "Kjerkbrua", og kun en liten spasertur ovenfor "Hoffhølen". De to hyttene er;

"Nystuggu"Bindingsverkshytte på ca. 60 kvm. Stue/oppholdsrom med sittegruppe (TV) og fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, kokekar, servise og bestikk. Bad med dusj/WC. 2 soverom med køyesenger - dobbelkøye nederst, enkelkøye øverst. Hems med dobbelseng. Totalt 6-8 sengeplasser. Det er dyner og puter til alle senger, men sengelinned må medbringes eller kan leies. Hytta har egen stor fryser (220 l). Elektrisk oppvarming. Peis. Ved er inkludert.

Inngangspartiet på "Hofftussa". Foto; Torleif Kristiansen"Hofftussa" Restaurert og kombinert tømmer- og bindingsverkshytte på ca. 70 kvm. Stue/oppholdsrom med sittegruppe (TV) og fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap, oppvaskmaskin, kokekar, servise og bestikk. Bad med dusj/WC. 2 soverom med køyesenger - dobbelkøye nederst, enkelkøye øverst. Hems med dobbelseng. Totalt 6-8 sengeplasser. Det er dyner og puter til alle senger, men sengelinned må medbringes eller kan leies. Fryser (110 l). Elektrisk oppvarming. Vedovn. Ved er inkludert.

Røykeriet på Hoff står til disposisjon for stedets gjester. Foto; Torleif KristiansenBegge hyttene har hagemøbler og grill, og det er parkeringsplass på tunet utenfor. Det er felles badstu i en egen liten servicebygning mellom hyttene. Her er det også tilgang på vaskemaskin. I tillegg til dette er det bygd et lite røykeri på eiendommen like sør for tunet, og her er det mulig å både kald- og varmrøyke fangsten.

Er det behov for mer plass å fiske på enn hva Hoffhølen kan tilby, finnes det muligheter innen kort avstand fra Hoff. Nærmeste nabovald nedstrøms, Nesjan, er nevnt før, men også Rokkones Fellesfiske, Voll & Moan sone A og B, Stavne-Uv Elveiarlag og Mærk Vald er innen meget overkommelig gang- og/eller kjøreavstand (fra 2 til 5-6 km).

Alt ligger godt til rette for et komfortabelt og trivelig opphold på Hoff, og vertskapet ønsker både gamle og nye gjester velkommen.

Priser Hoff hytter
(Alle priser I NOK. Pris pr. hytte)

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 900,- pr. hytte. Priser er inkl. 8% M.V.A.

 Hoff hytte
 31.05. - 01.09.
 Pr. døgn 1-2 person(er) 600,-
 Pr. døgn 3-6 personer 920,-
 Pr. uke 1-2 person(er)
4.200,-
 Pr. uke 3-6 person(er)
6.440,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting ved Hoff via vårt online bookingsystem.

For spørsmål vedr. overnatting og fiske, reservasjon og bestilling/booking - klikk her. På den etterfølgende linken finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting

© Orklaguiden AS 

Tilbake til hovedsiden