7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Meieriloftet

Meieriloftet

Haljenget ved Orkla i Meldal tilbyr overnatting i en trivelig leilighet ved navn Meieriloftet..

"Meieriloftet" - Haljenget

Hæljenget ligger meget gunstig lokalisert i forhold til Svartavelen på vestsiden av elven like oppstrøms Å i Meldal. Foto: A. Hamstad Like oppstrøms Å i Meldal mellom RV700 og bredden av Orkla, ligger Haljenget. Her har vi nå gleden av å tilby overnatting i en leilighet i 2. etasje av det som tidligere har vært et meieri. Leiligheten bærer navnet "Meieriloftet", og har tidligere vært boligen for bestyreren av bedriften.

Stort mer gunstig lokalisert i forhold til laksefiske er det vanskelig å komme uten å bli våt på beina. I leiligheten finner man en liten, trivelig møblert stue med radio og TV. Videre har man et eget kjøkken med alt som skal til for å oppbevare, tilberede og fortære mat - komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, fryser, kokekar, service og bestikk. Videre er det eget bad med dusj/badekar og WC.

Det er tre soverom i leiligheten - et med en enkeltseng, et med 2 enkeltsenger og et med en dobbeltseng. Totalt er det plass til inntil 5 personer. Dyner og puter i alle senger, men sengetøy (laken, putevar og dynetrekk) må medbringes eller kan leies.

Veien opp til valdet l Ramloan er overkommelig med en kort kjøretur på ca. 2,2 km. Innenfor en radius av 30 minutter finner man en rekke god vald videre oppover elva, samt også nestrøms. Nærmeste dagligvarebutikk ligger heller ikke langt unna - kun ca. 1,3 km nedstrøms.

Priser - Meieriloftet Pris for leiligheten

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan forhåndsbestilles for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 950,-.
Meieriloftet

31.05. - 01.09.

Pr. døgn 1-2 pers.
600,-
Pr. døgn 3-6 pers.
920,-
Pr. uke 1-2 pers.

4.200,-

Pr. uke 3-6 pers.

6.440,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i leiligheten Haljenget via vårt online bookingsystem.

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2011