7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Oppstuggu Høygræva

Oppstuggu Høygræva

Oppstuggu Høygræva - overnatting ved Orkla og Mærk Vald

 Oppstuggu Høygræva
På gården Høygræva, på østsiden av elven ca 1 km nord for Mærk Bru og RV 700, og med praktfull utsikt oppover og nedover dalen, ligger Oppstuggu. Dette er et stort tømmerhus med en leilighet på til sammen ca. 85 kvm boligflate fordelt på to etasjer.

Oppstuggu Høygræva. Foto; K.O.MærkI første etasje er det en liten stue, samt bad med dusj og WC. 4 soverom + stor hems; 1 med dobbelseng, 1 med køyeseng (2 køyer), 1 med enkelseng, og 1 med dobbelseng + enkelseng og hems med 1 soveplass. Det er også en stor hems ute i stuen med god plass til 2 personer, hvilket totalt gir plass til inntil 5-7 personer.

I andre etasje finner man en stor stue med sittegruppe, peis, TV og radio. Fullt utstyrt kjøkkenkrok med kokekar, servise, bestikk, komfyr, microbølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Både stuen og soveavdelingen har adgang utenfra.

Utendørs har man tilgang til en stor hage med en trivelig uteplass og et skikkelig langbord med benker. Det er ikke så rent få måltider som er fortært og fiskehistorier som har blitt fortalt her. Grill står til disposisjon for gårdens gjester.

Veien ned til elva og Mærk Vald er kort, kun en liten, om enn bratt, spasertur på 4-500 meter, og andre gode vald i Orkla, som Haugen & Rise, Ramloan, m.fl.er også innen overkommelig kjøreavstand (fra ca. 1,5 - 4 km unna)

NB! Oppstuggu leies kun ut på ukebasis - minimum 7 døgn.

Priser - Oppstuggu Høygræva Pris gjelder for hele husværet.

Prisene inkluderer sluttrengjøring, men ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk). Sengelinned kan leies for NOK 90,- pr. sett/ person. Oppredd seng koster NOK 125,-.
Oppstuggu Høygræva
31.05. - 01.09.
Fra 1 til og med 3 pers. pr. døgn/uke
865,-/6.055,-
Fra 4 til og med 7 pers. pr døgn/uke
1.230,-/8.610,-
Tillegg pr. person fra 8 inntil 11 pers. pr. døgn
100,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i Oppstuggu og Høygrævsetra via vårt online bookingsystem.

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 

Tilbake til hovedsiden